Pão mediterrânico de quark e ervas

Pão mediterrânico de quark e ervas

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 40 min
1 Receita completa

Składniki

Massa-mãe de centeio
  • água
    190 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
  • água fria, mais q.b. p/ diluir e p/ vapor
    160 g
  • queijo quark, 20 % gordura
    100 g
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal
    2 c. chá de
  • mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
    3 c. chá de
  • folhas de salva fresca
    2 - 3

Wartości odżywcze na 1 Receita completa

Kalorie 2129 kcal / 8501 kJ
Białko 69 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 397 g
Błonnik 26.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...