Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Profiterolky
- 150 gramů vody
- 2 čajové lžičky krupicového cukru
- 80 gramů másla, změklého
- 1 špetka soli
- 120 gramů hladké mouky
- 3 vejce, střední (53–63 gramů)
Šlehačkovo-limetková náplň
- 80 gramů krupicového cukru
- limetkovou kůru, na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
- 300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
- 300 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku,vychlazené
- 500 gramů jahod, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Odpalované těsto
50min
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10 Std.
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4 Std. 40 Min
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
20 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2h 30 min
Briošky (Brioches)
1h 20 min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Banánový cheesecake
7 godz. 55 min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Mini Pavlova
1h 45min