Urządzenia i Akcesoria
Krupicové noky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcí
Składniki
-
2 vejce
-
15 gramů másla měkkého
-
40 gramů zakysané smetany, 18 % tuku
-
1 ½ - 2 ½ čajové lžičky soli
-
150 gramů krupičky
-
voda na vaření noků
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
4.4 g
Kalorie
589 kJ /
140.7 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zavářky do polévek
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Pohankové noky do polévky
40 min
Kuřecí noky do polévky
1 godz. 20 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Parmazánové noky trikolóra
50 min
Svítek do polévky
55 min
Lišková polévka
1 godz. 40 min
Kapání do polévky
25 min
Játrová rýže
35 min
Vanilkový puding
10 min