Urządzenia i Akcesoria
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
6 Portionen
Składniki
Panna-Cotta
-
Halbrahm500 g
-
Zucker30 g
-
Gelatine ca. 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, abgetropft2 Blätter
-
weisse Schokolade in Stücken (2 cm)50 g
Passionsfrucht-Sauce
-
Orangensaft100 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)1 TL
-
Honig flüssig2 EL
-
Passionsfrüchte halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst4
Anrichten
-
weisse Schokolade (siehe Tipp)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5.8 g
Kalorie
2139 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto Cinque P
30 min
Risotto milanese
30 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Brownies
45 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min