Urządzenia i Akcesoria
Kräuter-Knoblauch-Brot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
Zubereitung
-
Sbrinz in Stücken (ca. 2 cm), zum Bestreuen30 g
Teig
-
Wasser300 g
-
Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Rucola20 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Halbweissmehl500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl2 EL
Kräuterbutter
-
Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Rosmarin Nadeln abgezupft3 Zweigchen
-
Knoblauchzehen2
-
Butter weich100 g
-
Schnittlauch (ca. 20 g), fein geschnitten1 Bund
-
Salz½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
9.3 g
Kalorie
1533 kJ /
366 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Kakao-Espresso-Mandeln
50 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Apfel-Meringue-Crumble
2 godz.
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
UrDinkel Brot
11 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min