Gelato al rabarbaro
TM6 TM5 TM31

Gelato al rabarbaro

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 g di latte intero
  • 6 tuorli d'uovo, da uova grosse
  • 1 stecca di vaniglia, solo i semi
  • 400 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
  • 250 g di zucchero semolato
  • 700 g di rabarbaro, a pezzi (3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2479 kJ / 593 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
48.5 g
Tłuszcz
41.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy