Banane con salsa al cocco e cannella

Banane con salsa al cocco e cannella

2.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

Zucchero alla cannella
  • 80 g di zucchero
  • 2 stecche di cannella (circa 5 cm l’una)
Banane con salsa al cocco e cannella
  • 1850 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
    30 g di succo di limone, spremuto fresco, (mezzo limone)
  • 2 banane mature (circa 100-120 g l’una), tagliate a metà
  • ½ cucchiaio di olio di cocco pressato a freddo
  • ½ cucchiaio di scaglie di cocco tostati
    ½ cucchiaio di fiocchi di cocco, tostati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 1225.1 kJ / 292.5 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 60.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...