![Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g) Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70819063-abfb-47d5-b7a8-e7dc2ac4eac5/Derivates/c6cf707e-45c4-4eef-b3cc-c1c107609106.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 min
Lauch dünsten
20 min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Pasta, gekocht
25min
Zwiebeln anbraten
25min
Schalotten anbraten
25min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min