Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g pflanzliches Öl
-
170 - 200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
lub 170 - 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Reis, gekocht
25 Min
Lauch dünsten
20 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Zwiebeln anbraten
25 Min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 min
Schalotten anbraten
25 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln andünsten
20 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 Min