Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear carne de vaca em tiras
15 Min
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear frango em cubos
15 Min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 Min
Saltear frango em tiras
15 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min