Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho

Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho

4.9 29 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 unidades

Składniki

  • gengibre fresco
    20 g
  • bolacha Maria
    200 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços
    100 g
  • leite condensado
    370 g
  • chocolate em pó
    50 g
  • manteiga
    20 g
  • amêndoa em palitos torrada
    100 g
  • pistácio s/ casca picado grosseiramente
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 8 unidades

Sód 1739.2 mg
Białko 83.6 g
Kalorie 16755.2 kJ / 4004.6 kcal
Tłuszcz 231.4 g
Błonnik 24 g
Tłuszcz nasycony 96.6 g
Węglowodany 424.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...