Urządzenia i Akcesoria
Banh Mi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber julienned4 oz
-
carrots julienned4 oz
-
daikon (Japanese radish) julienned4 oz
-
jalapeño pepper sliced1
-
rice vinegar2 oz
-
ginger peeled, in pieces1 in.
-
fresh cilantro leaves only15 sprigs
-
palm sugarbrown sugar1 oz
-
breaded chicken tenders, frozen (approx. 1½-2 lb)1 package
-
mayonnaise4 oz
-
Sriracha hot sauce1 - 2 oz
-
fresh baguette1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1614 mg
Białko
41 g
Kalorie
3891 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Street Food
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Musubi a Hawaiian Snack
30 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Asian Somen Noodle Salad
45 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Salmorejo
10 min
Whoopi's Brioche Buns
3 godz. 45 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Pozole Verde
2 godz.
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min