Urządzenia i Akcesoria
Banh Mi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber julienned4 oz
-
carrots julienned4 oz
-
daikon (Japanese radish) julienned4 oz
-
jalapeño pepper sliced1
-
rice vinegar2 oz
-
ginger peeled, in pieces1 in.
-
fresh cilantro leaves only15 sprigs
-
palm sugarbrown sugar1 oz
-
breaded chicken tenders, frozen (approx. 1½-2 lb)1 package
-
mayonnaise4 oz
-
Sriracha hot sauce1 - 2 oz
-
fresh baguette1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1614 mg
Białko
41 g
Kalorie
3891 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Street Food
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Bibimbap
55 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Cobb Salad
1 godz.
Meatball Subs
55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 godz. 10 min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 godz. 10 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min