牛里脊嫩炒茭白浇头

牛里脊嫩炒茭白浇头

4.8 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 ,切0.5厘米薄片
    200 克
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 蚝油 (约20克)
    1 汤匙
  • (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油 (约6克)
    2 茶匙
  • 老抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 60 克
  • 蒜头 ,切片
    1 瓣
  • 洋葱 ,切块
    40 克
  • 茭白 ,切片
    140 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 549 kcal / 2297 kJ
Białko 24.4 g
Tłuszcz 41.2 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Sód 600.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...