
Urządzenia i Akcesoria
牛里脊嫩炒茭白浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 ,切0.5厘米薄片200 克
-
糖 (约5克)1 茶匙
-
蚝油 (约20克)1 汤匙
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约6克)2 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
油60 克
-
蒜头 ,切片1 瓣
-
洋葱 ,切块40 克
-
茭白 ,切片140 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
549 kcal /
2297 kJ
Białko
24.4 g
Tłuszcz
41.2 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
600.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny