Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 克 牛里脊 ,切丁1.5×1.5厘米
- 1 茶匙 生抽 (约5克)
- 1 茶匙 老抽 (约5克)
- 10 克 蚝油
- 1 茶匙 麻油 (约3克)
- 60 克 油
- 45 克 新鲜红辣椒 ,切片
- 15 克 泡椒 ,选择红色泡椒,切片
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 3 片 姜 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1985.5 kJ / 474.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 345.9 mg