泡椒牛肉粒浇头
TM6 TM5

泡椒牛肉粒浇头

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 220 克 牛里脊 ,切丁1.5×1.5厘米
  • 1 茶匙 生抽 (约5克)
  • 1 茶匙 老抽 (约5克)
  • 10 克 蚝油
  • 1 茶匙 麻油 (约3克)
  • 60 克 油
  • 45 克 新鲜红辣椒 ,切片
  • 15 克 泡椒 ,选择红色泡椒,切片
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 3 片 姜 ,切丝

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1985.5 kJ / 474.5 kcal
Białko
26.5 g
Węglowodany
12.2 g
Tłuszcz
36.2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
3.2 g
Sód
345.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy