Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g bochechas de porco
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- ½ ramo de alecrim
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 3 cravinhos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
lub 1 cubo de caldo de carne - 150 g polpa de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3923 kJ / 939 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Recheio de porco lento
5 godz. 30 min
Ossobuco
5 Std. 15 Min
Crocante de amendoim
1 Std. 30 Min
Burras em vinho tinto
12 Std. 55 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Caramelos
2 Std.