Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g bochechas de porco
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- ½ ramo de alecrim
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 3 cravinhos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
lub 1 cubo de caldo de carne - 150 g polpa de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3923 kJ / 939 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min
Menu: Sopa de caril com cogumelos asiáticos; Espetadas de frango e pimentos com arroz
Brak ocen
Recheio de porco lento
5h 30min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2h 10min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 godz. 45 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20 min.
Sopa de peixe XL
1h 5min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Rabo de boi
16 godz.
Burras em vinho tinto
12 Std. 55 Min