Urządzenia i Akcesoria
Bochechas de porco lento
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz.
2 doses
Składniki
-
bochechas de porco500 g
-
vinho tinto200 g
-
dentes de alho4
-
alecrim½ ramo de
-
folha de louro1
-
pimenta1 pitada de
-
cravinhos3
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
azeite30 g
-
sal1 c. chá de
-
1 cubo de caldo de carnecaldo de carne caseiro1 c. chá de
-
polpa de tomate150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
55 g
Kalorie
3923 kJ /
939 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow cooking
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 godz.
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Coelho à transmontana
7 godz. 30 min
Rabo de boi
16 godz.
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Ossobuco
5 godz. 15 min
Peito de pato com molho de laranja
2 godz. 20 min
Recheio de porco lento
5 godz. 30 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 godz. 20 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 godz. 55 min
Burras em vinho tinto
12 godz. 55 min
Bochechas de porco
9 godz. 10 min