
Urządzenia i Akcesoria
Pão recheado
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 doses
Składniki
Massa
-
leite250 g
-
manteiga50 g
-
açúcar50 g
-
sal1 c. chá de
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65500 g
Recheio
-
fiambre150 g
-
queijo flamengo100 g
-
Manteiga amolecida q.b. p/ pincelar
-
presunto6 fatias de
-
alcaparras escorridas50 g
-
tomate cortado em rodelas1
-
ovo batido1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
432.5 kcal /
1809.5 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
56.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
1084.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia