Urządzenia i Akcesoria
Easy Coddled Eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray to grease
-
water20 oz
-
heavy cream divided6 oz
-
ham, cooked, diced divided6 oz
-
large eggs divided6
-
fresh chives chopped, divided, plus extra to garnish6 tsp
-
salt divided6 pinches
-
ground black pepper6 pinches
-
brioche toasted, cut into strips, to serve3 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
664 mg
Białko
12 g
Kalorie
962 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Egg Drop Soup
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Asparagus Cream Soup
25 min
Baked Brie Pie
50 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Cherry Jam
45 min
Caramel Toffees
2 godz.
Béarnaise sauce
15 min
Quick Cheese Soufflés
45 min