Urządzenia i Akcesoria
Cebolla caramelizada 400-500 g
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porción
Składniki
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
400 - 500 g de cebolla morada, fileteada (aprox. 1 cm de ancho)400 - 500 g de cebolla amarilla fileteada (aprox. 1 cm de ancho)
-
30 g agua
-
2 pizca sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa Bechamel TM6
15 min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g TM6
15 min
Echalots sofritos 350 g
25 min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 200 g
40 min
Cebolla dorada 200 g
25 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Cebollas sofritas 200 g
20 min