Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de agua
-
1000
g de pulpa de calabaza de castilla, sin cáscara y en cubos (ver tip)
lub 1000 g de kabocha sin cáscara y en cubos (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 714 kJ / 170 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 10 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45min
Yogur Griego TM6
13 godz.
Pay de calabaza
4h
Garapiñados sorpresa
25 Min
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Yogur de leche de coco TM6
15 godz.
Ñoquis de calabaza y camote en salsa cremosa TM6
1 Std. 20 Min
Soufflé de calabaza y canela
1 Std. 30 Min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Yogur de vainilla TM6
13 godz.
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45min