Urządzenia i Akcesoria
Cocción de garbanzos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
1 porción
Składniki
-
300 g de garbanzos secos hidratados en agua por 12 horas
-
1300 g de agua
-
1 ½ cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
61 g
Kalorie
4699 kJ /
1119 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Alubias en cocción lenta TM6
14 godz. 40 min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14 godz. 40 min
Cocción arroz integral (200 g) TM6
35 min
Crema de cacahuate
10 min
Ensalada de lentejas y berros
1 godz. 25 min
Arroz de Coliflor
25 min