![Cocción de garbanzos Cocción de garbanzos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4cabc592-ca45-43ad-92d3-85e62e64700c/Derivates/c746b109-88dd-4bc6-b724-44e1fd971dd6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de garbanzos secos, hidratados en agua por 12 horas
- 1300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4699 kJ / 1119 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 183 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Cocción arroz integral (400 g) TM6
35min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Cocción arroz integral (500 g) TM6
35min
Alubias en cocción lenta TM6
14h 40min