Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de garbanzos secos, hidratados en agua por 12 horas
- 1300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4699 kJ / 1119 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 183 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Lentejas marinadas
35min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Alubias en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Cocción arroz integral (400 g) TM6
35min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Cocción de garbanzos
9h 40min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1h 15min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Ensalada de lentejas y berros
1 Std. 25 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min