Urządzenia i Akcesoria
Cebollas sofritas 300 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción
Składniki
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
300 g de cebolla morada, fileteada (aprox. 1 cm de grosor)300 g de cebolla amarilla fileteada (aprox. 1 cm de grosor)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35 min
Cocción arroz basmati (200 g)
35 min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Poro sofrito 200 g
20 min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Cebolla caramelizada 200 g
40 min
Cebolla dorada 200 g
25 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Cebollas sofritas 200 g
20 min