Urządzenia i Akcesoria
Cebollas sofritas 300 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción
Składniki
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
300 g de cebolla morada, fileteada (aprox. 1 cm de grosor)300 g de cebolla amarilla fileteada (aprox. 1 cm de grosor)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 Min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g TM6
20 Min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado TM6
25 Min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 Min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g TM6
15 Min
Berenjena sofrita 200 g TM6
30 Min
Poro sofrito 200 g
20 Min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 Min
Sofrito de ajo y cebolla
20 Min
Cebolla dorada 200 g
25 Min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 Min
Cebollas sofritas 200 g
20 Min