
Urządzenia i Akcesoria
Dolce di carote e mandorle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di burro10 g
-
di zucchero250 g
-
di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)3 pezzi
-
di carote pelate e a pezzi (3 cm)300 g
-
di mandorle pelate100 g
-
di olio di semi di girasole150 g
-
uova3
-
di farina tipo 00 + q.b.250 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
529 kcal /
2213 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
61.4 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce frutta
10 Przepisów
Włochy
Włochy