Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
600 g
Składniki
-
½ stecca di vaniglia, solo la scorza (senza la parte bianca)1 limone solo la scorza (senza la parte bianca)
-
80 g di zucchero
-
300 g di farina tipo 00
-
150 g di burro morbido a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 uovo
-
1 tuorlo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
86 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
8962.1 kJ /
2526 kcal
Tłuszcz
133.5 g
Tłuszcz nasycony
80 g
Węglowodany
298.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Besciamella
15 min
Crostata crema e amarene
1 godz. 30 min
Pasta biscotto
1 godz.
Pan di Spagna
1 godz.
Besciamella
15 min
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema Bimby ® (TM6)
45 min