
Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
600 g
Składniki
-
limone solo la scorza (senza la parte bianca)1
-
di zucchero80 g
-
di farina tipo 00300 g
-
di burro morbido a pezzi150 g
-
di sale1 pizzico
-
uovo1
-
tuorlo1
Wartości odżywcze na 600 g
Kalorie
2526 kcal /
8962.1 kJ
Białko
36.6 g
Tłuszcz
133.5 g
Węglowodany
298.5 g
Tłuszcz nasycony
80 g
Sód
86 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy