Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken40 g
-
Mehl40 g
-
Milch500 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat (optional)2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokoladencreme (Ganache)
20 min
Pizzateig
1 godz.
Risotto
30 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Kartoffelpüree
45 min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1 godz. 25 min
Béchamelsauce
10 min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 min