Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso parmesano, en trozos
- 1 rama de perejil fresco, solo las hojas
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de champiñones, en cuartos
- 200 g de camarones grandes, pelados, sin cabeza y limpios
- 250 g de crema ácida
-
1 ½
cditas de sal, o al gusto
lub 1 ½ cditas de concentrado de caldo de pollo, o al gusto - 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 1000 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal
- 400 g de spaghetti, o cualquier tipo de pasta seca, larga
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1911 kJ / 455 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Puré de papas
50min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Pollo al cilantro
35min
Hot cakes
40 Min
Papas al horno
1h
Camarones al ajillo
35min
Camarones al ajillo
25 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Fetuccine Alfredo
35min