![Carne deshebrada en cocción lenta Carne deshebrada en cocción lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dace002f382a1cad8a6cde1d01efe003/Derivates/7ce1503d3c478b0cb8395375ceb73a2aca45b255.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Białko
- 229.4 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.2 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 7840 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas “Levain Copy Cat”
1小时 20 分钟
Espagueti rojo
20 分钟
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Frijoles de olla en cocción lenta
5 godz.
Frijoles puercos a mi manera
25 dk
Carnitas de Marlin
40 分钟
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4小时 30 分钟
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pastel de sushi
1 Std.
Papitas negras
55 Min