Carne deshebrada en cocción lenta

Carne deshebrada en cocción lenta

3.4 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
4 porciones

Składniki

  • 280 g de cebolla
  • 600 g de jitomate
  • 65 g de tomate verde
  • 2 dientes de ajo
  • 2 chiles guajillo
  • 2 chiles pasilla
  • 1 cda de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 1000 g de falda de res en trozos
  • agua la necesaria

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 7840 mg
Białko 229.4 g
Kalorie 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
Tłuszcz 53.6 g
Błonnik 22.8 g
Tłuszcz nasycony 20.2 g
Węglowodany 77.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...