Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Białko
- 229.4 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.2 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 7840 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entomatadas de pollo
40 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 godz. 20 min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Pollo con mole TM6
1h
Papas al gratín
1 godz. 10 min
Chilaquiles Rojos
25 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Papitas negras
55 min