Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
TM6 TM5

Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre

4.8 (210 ocen)

Składniki

  • 500 g rote Johannisbeeren, abgezupft
  • 200 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
  • 700 g Gelierzucker 1:1
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
4352 kJ / 1038 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
247 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy