Gluten-free Artisan Bread
TM6 TM5

Gluten-free Artisan Bread

4.5 (137 ocen)

Składniki

  • 80 g almonds
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 400 g gluten free flour (see tip)
  • 60 g olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g sparkling mineral water
  • 3 large eggs, 1 beaten for glazing
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 Tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp gluten-free baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling (opcjonalnie)
  • 100 g water, hot

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
893 kJ / 214 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
276 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy