Bacalao con salsa tártara

Bacalao con salsa tártara

4.5 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

Salsa tártara
  • 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 10 g de pepinillos en vinagre
  • 10 g de cebollitas en vinagre
  • 10 g de alcaparras
  • 1 huevo duro
  • 200 g de mayonesa
Bacalao
  • 700 g de lomos de bacalao al punto de sal en trozos de aprox. 180 g
  • 2 cucharadas de harina
  • 2 cucharadas de aceite

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 501.7 mg
Białko 33.4 g
Kalorie 2537 kJ / 606 kcal
Tłuszcz 48.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...