![Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE) Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3220944B-3869-40B8-ABF5-C97456D0167D/Derivates/8F161213-4C8C-4430-891A-14670970EC45.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
lub flor de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1063.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa barbacoa ahumada
15 Min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Salsa cóctel
5 Min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 godz.
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 godz.
Ensalada César con fingers de pescado
40 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 Min
Salsa holandesa
15 Min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 Min