![Fondant au chocolat Fondant au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5b713d465a2ccab37b12bfb0f8c12c74/Derivates/ac449a272bef3360cd293624c34b50056d4702bd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 265 g chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de sucre
- 240 g beurre non salé, coupé en morceaux
- 65 g farine tout usage
- 1 ½ pincée sel
- 4 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35min
Purée mousseline
40min
Courgettes farcies
45min
Fondant au chocolat
40min
Tarte aux pommes
1h
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55min
Cake au chocolat
1h 25min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 Std. 45 Min