Fondant au chocolat

Fondant au chocolat

4.7 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 morceau

Składniki

  • chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    265 g
  • de sucre
    200 g
  • beurre non salé coupé en morceaux
    240 g
  • farine tout usage
    65 g
  • sel
    1 ½ pincée
  • œuf
    4

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 364 kcal / 1523 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...