Fondant au chocolat

Fondant au chocolat

4.7 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 morceau

Składniki

  • 265 g chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de sucre
  • 240 g beurre non salé coupé en morceaux
  • 65 g farine tout usage
  • 1 ½ pincée sel
  • 4 œuf

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 364 kcal / 1523 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...