Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 265 g chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de sucre
- 240 g beurre non salé, coupé en morceaux
- 65 g farine tout usage
- 1 ½ pincée sel
- 4 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés au chocolat
1 Std. 40 Min
Pancake fluffy
30 min
Gâteau chocolat-café meringué
1h 10 min
Gâteau vapeur marbré
1j 30 menit
Sucettes de gâteau au chocolat
4 godz. 50 min
Fondant au chocolat
40 min
Crêpes de sarrasin
Brak ocen
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Purée de pommes de terre classique
50 menit
Coulant au chocolat
40 min
Crumble pommes et fruits rouges
50 menit
Gâteau moelleux au chocolat
40 min