Urządzenia i Akcesoria
Velikonoční bochánky
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 kusů
Składniki
-
¼ čajové lžičky celého anýzu
-
60 gramů krystalového cukru
-
10 gramů vanilkového cukru
-
90 gramů suchého bílého vína
-
120 gramů mléka
-
30 gramů čerstvého droždí
-
110 gramů másla na kousky, plus navíc na vymazání
-
500 gramů hladké mouky
-
2 čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
-
½ čajové lžičky soli
-
3 žloutky
-
1 vejce rozšlehané
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
11 g
Kalorie
1789 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velikonoční menu
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Čokoládový dortík
12 godz. 15 min
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Dip z jablečného pyré a křenu
Brak ocen
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 godz.
Filloas (španělské palačinky)
1 godz.
Čokoládový dort
13 godz. 45 min
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1 godz.
Crêpes soufflé
1 godz.
Zelný salát s bylinkami
10 min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2 godz. 10 min
Tvarohové koláčky (kynuté)
1 godz.