Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pêssego em calda cortado em pedaços
- 100 g amêndoa laminada torrada
- 2 claras de ovo
- 100 g açúcar
- Gelado q.b. p/ servir
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 781.3 kJ / 186.8 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiras folhadas de maçã
40min
Sumo de romã com gengibre
5min
Soufflé de maracujá
30min
Panacota de cereja
3h
Sumo de romã e framboesa (longa duração)
40min
Leite-creme conventual
15min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20 min
Papelotes de salmão com salada de batata
45min
Molho holandês
10 min
Gelado com sabor a piña colada
10 min
Marmelada de castanha
40min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35min