Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 420 克 火龍果 ,去皮,切塊(約2公分)
- 450 克 鳳梨 ,去皮,切塊(約1公分)
- 60 克 二砂糖
- 1 茶匙 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 2774.1 kJ / 633.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 172.8 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 3 mg