Urządzenia i Akcesoria
Cebolla caramelizada (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
400 g
Składniki
-
500 g de cebolla roja, en octavos500 g de cebolla en octavos
-
20 g de aceite de oliva
-
1 - 2 pellizcos de sal fina
-
30 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
242.5 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1576.5 kJ /
376.8 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 min
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20 min
Cebolla caramelizada (100 g)
25 min
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Cebolla y pimientos dorados
25 min
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min
Cebolla pochada (200 g)
15 min
Salsa bechamel (Espesar)
15 min