Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 bolas de mozzarella fresca
- 150 g de tomate tamizado (passata)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar la bandeja)
- hojas de albahaca fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 329.7 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20 min
Tortillas integrales y condimento para fajitas
1h
Pan para hamburguesa
3h 20 min
Pizza wraps
1h
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1 godz. 40 min
Tortillas de trigo
1hod. 20min
Pan de molde
3 Std.
Naan indio
1 godz. 40 min
Bao buns de secreto ibérico
2hod. 30min
Gofres clásicos de feria
2h 20 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min