Urządzenia i Akcesoria
Recheio de mascarpone e morango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
açúcar50 g
-
casca de laranja só a parte laranja2 tiras de
-
queijo mascarpone250 g
-
morangos100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
14 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cake pops de chocolate branco
24 godz.
Brigadeirão
1 godz. 45 min
Recheio de abacaxi
10 min
Dedos de amêndoa
2 godz.
Waffles com molho de chocolate
1 godz. 20 min
Bolo fresco de morango
3 godz.
Mini cupcakes com cobertura de mascarpone e cacau
45 min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5 min
Bolo fresco de morango
3 godz.
Creme pasteleiro
15 min
Bolo base
1 godz. 50 min
Chiffon de chocolate ao vapor
1 godz. 5 min