
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chocolate sem glúten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 doses
Składniki
-
avelã130 g
-
amêndoa130 g
-
claras de ovo9
-
manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar220 g
-
açúcar mascavado escuro350 g
-
cacau em pó70 g
-
café solúvel em pó10 g
-
gemas de ovo9
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos125 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
350 kcal /
1464 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia