Bolo de chocolate sem glúten

Bolo de chocolate sem glúten

4.7 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 doses

Składniki

  • avelã
    130 g
  • amêndoa
    130 g
  • claras de ovo
    9
  • manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
    220 g
  • açúcar mascavado escuro
    350 g
  • cacau em pó
    70 g
  • café solúvel em pó
    10 g
  • gemas de ovo
    9
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos
    125 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 350 kcal / 1464 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...