Bolo de chocolate sem glúten
TM6 TM5 TM31

Bolo de chocolate sem glúten

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 130 g avelã
  • 130 g amêndoa
  • 9 claras de ovo
  • 220 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
  • 350 g açúcar mascavado escuro
  • 70 g cacau em pó
  • 10 g café solúvel em pó
  • 9 gemas de ovo
  • 125 g chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1464 kJ / 350 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy