Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Olivenöl30 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Kreuzkümmel, gemahlen½ TL
-
rote Paprika in Stücken250 g
-
grüne Chilischote, frisch grühn (siehe Tipp)1
-
Rinderhackfleisch450 g
-
Tomate, in der Dose300 g
-
Salz1 TL
-
rote Chilisauce nach Geschmack (siehe Tipp)1 TL
-
Kidneybohnen, in der Dose abgetropft400 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
1285 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks