Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna intera
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
Brak ocen
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Brak ocen
Gelato soft alla vaniglia
13h
Limonata
5 Min
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Panna montata
10min
Crema Thermomix®
45 Min
Limonata
5 Min