Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 140 g de azúcar refinada
- 500 g de leche
- 30 g de fécula de maíz
- 10 g de café soluble
- 4 piezas de yemas de huevo
- 1000 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1067 kJ / 254 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 54 mg
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50 min
Volcán de chocolate
20 min
Stroganoff de res TM6
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Puré de papa
50 min
Espuma de frutos rojos
10min
Helado de canela
12h
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Pay de nuez con chocolate
1 godz. 10 min
Espuma de frutos rojos
10min
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Flan de queso crema
4h