Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Riso al latte
- 1000 g di latte
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 220 g di riso a chicco tondo per pudding
Purea ai frutti di bosco
-
200
g di frutti di bosco misti, freschi
lub 200 g di frutti di bosco misti, congelati, scongelati - 50 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel di cavolo rosso
Brak ocen
Gamberi in agrodolce
40 Min
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Coulis di frutta
10 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Salsa all'aglio
10 Min
Pane all'aglio
15 Min
Pastilla di pollo
1 Std. 10 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Salsa all'aglio
15 Min