Urządzenia i Akcesoria
Mostarda di Bénichon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 bicchiere
Składniki
-
25 g di semi di senape nera
-
50 g di vino bianco, secco
-
50 g di cristalli di zucchero
-
150 g di acqua
-
½ stecca di cannella
-
1 anice stellato
-
300 g di concentrato di pere300 g di Vin Cuit (Raisinée)
-
45 g di farina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
21 g
Kalorie
6670 kJ /
1593 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
331 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa esotica
Brak ocen
Muffin alle ciliegie con crumble
Brak ocen
Colorare le uova di rosso marrone
Brak ocen
French Dressing
15 min
Farina integrale
5 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Fonduta moitié-moitié
20 min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Pane alle pere
28 godz.
Brezel (Cialde croccanti)
2 godz. 30 min