Pan 100% trigo sarraceno

Pan 100% trigo sarraceno

4.7 119 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
18 rebanadas

Składniki

  • 525 g de agua
  • 25 g de aceite de oliva
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 420 g de harina de trigo sarraceno
  • 20 g de psyllium
  • 100 g de pipas de girasol
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 134 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 547 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...