![Pan 100% trigo sarraceno Pan 100% trigo sarraceno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71DAE1C8-E914-498A-A5FF-FC5F864DD10A/Derivates/E73ED6D2-9024-4816-B46C-73CB98AABCDF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 134 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Crackers de amaranto
45 min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 godz. 20 min
Trufas de avena y algarroba
15 min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35 min
Crackers de arándanos y coco
2h 15 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min