![Cebolla caramelizada (100 g) en octavos Cebolla caramelizada (100 g) en octavos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b97b982122cc4f78179fc20158225bfe/Derivates/ab8baac1e04b6f180f9803c6ef37ef6353c3605e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
-
100
g de cebolla en octavos
lub 100 g de cebolla roja en octavos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 537 kJ / 128 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 min
Bastones de zanahoria dorados (100 g)
10 Min
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25 min
Puerros pochados (80 g)
15 Min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10 Min
Cebolla caramelizada (100 g)
25 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 Min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Cebolla dorada (200-300 g)
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 Min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min