Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Oliven
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser350 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Dinkelmehl, weiss350 g
-
Mehl250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten3 ½ EL
-
Olivenöl3 EL
-
Wasser1 EL
-
Fleur de Sel½ TL
-
grüne Oliven, entsteint halbiert50 g
-
schwarze Oliven, entsteint halbiert50 g
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
3024 kJ /
724 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grittibänze
2sa 10 dk
Hamburger mit Coleslaw
40 dk
Hummus
10 dk
Focaccia mit Tomaten
40 dk
Burger-Brötchen
1sa 45 dk
Pita Brot
2sa
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1sa
Kräuter-Knoblauch-Brot
3sa 30 dk
Knusperchips mit Guaçamole
1sa
Schoggichüechli
45 dk
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 dk
Rosmarin Focaccia
2sa 30 dk