Ecler cu vanilie, cu cafea și cu ciocolată
TM5 TM6

Ecler cu vanilie, cu cafea și cu ciocolată

4.6 (37 ocen)

Składniki

Fondantul alb (se va face cu 2-3 zile înainte)

  • 300 g zahăr extrafin
  • 100 g apă

Aluatul de choux

  • 150 g apă
  • 80 g unt
  • 1 linguriță sare
  • 15 g zahăr extrafin
  • 120 g făină
  • 3 ouă

Crema

  • 500 g lapte
  • 1 păstaie de vanilie, secționată în lung
  • 40 g făină
  • 4 ouă
  • 80 g zahăr extrafin
  • 1 lingură cafea solubilă
  • 1 lingură cacao pudră
  • colorant alimentar

Wartości odżywcze
na 1 bucată
Kalorie
1005 kJ / 238 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy