Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de ciocolată
- 120 g ciocolată amăruie, 70% cacao, bucăți mici sau butoni
- 110 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 25 g unt nesărat, moale
Macarons
- 250 g zahăr extrafin
- 140 g migdale decojite
- 20 g amidon de porumb
- 15 g cacao pudră
- 3 albușuri, separate cu o zi înainte
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cremă de portocale de Sevilla
15 Min
Supă de spanac și risotto de mazăre cu creveți
30min
Brunch din Orientul Mijlociu
Brak ocen
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Prăjitură la tavă, cu nectarine și frișcă cu vanilie
1h 20min
Tocăniță cremoasă de pui cu muștar
40min
Cuiburi de Paște, din bezea
Brak ocen
Budincă lipicioasă cu caramel
1hod. 55min
Panna Cotta cu Whiskey Cream
2u. 45min
Papanași
45 Min
Macarons cu căpșune
2 Std. 30 Min
Gogoși cu ricotta și cremă de citrice
1 Std. 10 Min