Urządzenia i Akcesoria
Sos de caramel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 grame
Składniki
-
250 g zahăr brunzahăr250 g
-
frișcă lichidă, min. 30% grăsime200 g
-
unt nesărat rece și într-o singură bucată (60 x 40 x 10 mm30 g
-
apă1030 g
-
zeamă de lămâie1 linguriță
-
oțet1 lingură
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 grame
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rețetar de bază
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 godz.
Ketchup
1 godz. 15 min
Maioneză
5 min
Coroniță de Paște, din făină integrală, cu păstrăv afumat și ouă
1 godz. 45 min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Albușuri bătute
5 min
Fagure de miere
1 godz. 30 min
Focaccia cu ceapă
2 godz.
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24 godz.
Sos béchamel
15 min
Gem de căpșune
1 godz. 5 min
Budincă-cremă de vanilie
15 min