Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Stücke
Składniki
-
190 g XylitErythrit190 g
-
Eier5
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Salz2 Prisen
-
neutrales Öl80 g
-
Kakao6 EL
-
Backpulver1 TL
-
Natron½ TL
-
Zimt¾ TL
-
Kardamom¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
So sweet!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Falscher Milchreis
1 godz.
Protein-Cookies
30 min
Heidelbeer-Schnitten
35 min
Himbeer-Käsekuchen mit Proteinpulver
3 godz. 30 min
Dattel-Bohnen-Brownies
2 godz.
Low Carb Zucchini-Haselnuss-Muffins
1 godz.
Blumenkohl-Brownies mit Walnüssen
3 godz. 20 min
Bananen-Cookies
25 min
Low Carb Kokos-Pralinen
1 godz.
Käsekuchen mit Proteinpulver
3 godz. 30 min
Rote-Bete-Brownies
1 godz.
Erythrit-Schoko-Aufstrich
5 min