Urządzenia i Akcesoria
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier (Kl. M), getrennt4
-
Milch300 g
-
Mehl200 g
-
Weinstein-Backpulver¼ TL
-
Salz2 Prise
-
Pfeffer2 Prisen
-
Camembert250 g
-
Birnen geviertelt2
-
Zitronensaft10 g
-
Öl4 EL
-
Bacon quer halbiert8 Scheiben
-
Preiselbeerkompott80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
2970 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1 godz. 30 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 godz.
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 godz. 50 min
Risotto mit Birnen
55 min
Bavarian Wrap
10 min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 godz. 50 min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 min
Apfel-Käse-Makkaroni
45 min